Motociclisme

La segona plaça consolida Arenas

La segona posició d’Albert Arenas (KTM) ha significat una gran injecció de moral i l’ha ajudat a consolidar-se en la classificació general de Moto 3. El gironí ha disputat el GP de la República Txeca amb dolor i molèsties pel seu esquinç al turmell esquerre, que es va fer a Jerez fa 15 dies. Ha disputat una cursa espectacular, ha lluitat per la victòria frec a frec amb els rivals i el segon lloc l’ha deixat molt satisfet. “Fa 10 dies no m’esperava ni tan sols estar aquí pilotant. L’hematoma i el dolor eren molt grans i no tenia mobilitat al turmell”, ha manifestat Albert Arenas, que també ha donat les gràcies als seus fisioterapeutes després de la cursa. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha finalitzat en una meritòria setena posició.

La gran sortida d’Albert Arenas l’ha fet passar del setè lloc de la graella a la primera posició de la cursa al segon revolt. El gironí ha liderat la cursa unes voltes i quan l’han superat sempre s’ha mantingut entre els cinc primers. L’italià Dennis Foggia (Honda) s’ha situat en la primera posició i ja no l’ha abandonat fins a aconseguir la victòria, la primera de la seva carrera. Nou voltes abans del final ha caigut el segon de la classificació general, el japonès Tatsuki Suzuki, que també anava en el grup capdavanter. El Gironí ha lluitat en tot moment per les places de podi, la victòria i ampliar el seu avantatge en la general. Dues voltes abans del final Albert Arenas s’ha situat segon i ha tornat a pujar al podi. Jeremy Alcoba ha estat a la cua del grup capdavanter entre la setena i l’onzena posició i ha acabat setè.

El gironí supera ara per 18 punts el segon en la general de Moto 2, el japonès Ai Ogura (Honda), que ha acabat tercer en el circuit de Brno.

EL PROTAGONISTA

Estic molt feliç i molt adolorit, però no hi vull pensar. Vull pensar en els 20 punts i que he pogut gaudir de la cursa
Albert Arenas

Bastianini, nou líder de Moto 2

Enea Bastianini (Kalex) ha dominat des de la primera fins a l’última volta la cursa de Moto 2 i la seva victòria l’ha situat com a nou líder de la categoria. L’italià ha aconseguit la seva segona victòria de manera consecutiva. El barceloní Xavi Vierge (Kalex) ha finalitzat en la 12a posició, la mateixa que tenia en la graella de sortida. Durant tota la cursa ha estat lluitant entre la 9a i la 13a plaça. El barceloní Edgar Pons (Kalex) ha acabat en la 20a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)