Més motor

Palou sortirà des del setè lloc

Motor. Manté la plaça de la qualificació en la ‘Fast Nine’ on es busca la posició preferent, en el seu debut en les 500 Milles d’Indianapolis

Àlex Palou (Dale Coyne) sortirà des de la setena posició en el seu debut en les 500 Milles d’Indianapolis. El vallesà va mantenir la posició que havia aconseguit en la qualificació en la Fast Nine en què es va decidir la posició preferent d’aquesta mítica cursa en circuit oval que es disputarà el diumenge 23. Àlex Palou va fer una mitjana de 229.676 milles per hora en les quatre voltes que determinen el lloc de sortida, i va quedar lluny dels 231.034 m/h que va fer dissabte en la qualificació. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor va fer la volta més ràpida dels nou participants amb 231.901 m/h, però en les altres tres va baixar el rendiment per un problema en el vehicle, i es va quedar amb 230.364, 228.083 i 228.398 m/h.

Cap dels nou pilots que van lluitar per la primera posició va poder millorar les mitjanes de velocitat que van aconseguir en la qualificació, en una jornada en què feia molt més vent. La posició preferent la va aconseguir Mario Andretti (Andretti Austosport) amb una velocitat de 231.068 m/h. El nord-americà també va ser el millor en la qualificació i també va quedar lluny dels 231.351 a què va arribar dissabte. La segona posició va ser per al neozelandès Scott Dixon amb 231.051 m/h, molt a prop del primer lloc, i que va millorar de la cinquena plaça de la qualificació a la segona posició.