Més motor

El gran somni de Palou

500 Milles d’Indianapolis. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor surt avui en la setena posició al circuit oval en la cursa més transcendent de la seva trajectòria (20.30 h / #Vamos)

Àlex Palou (Dale Coyne) complirà avui el gran somni de córrer amb aspiracions les 500 Milles d’Indianapolis (20.30 h, hora catalana / #Vamos) en un dels temples emblemàtics del motor. Ho farà per la porta gran amb només 23 anys i sortint des de la setena posició de la graella. El de Sant Antoni de Vilamajor afrontarà la cursa més transcendent de la seva trajectòria. “Hi ha pilots més grans que el meu pare”, declara. Una anècdota que demostra la rapidesa amb què s’ha adaptat al circuit oval i ha plantat cara als monstres de la Indy Car. La posició preferent, la té el nord-americà Marco Andretti, fill de Michael Andretti i net de Mario Andretti. Du la pressió de la tradició perquè encara mai no ha guanyat la cursa. Scott Dixon i Takuma Sato són els altres dos grans favorits. El Carb Day, una tradició, va reafirmar que Palou va fort. La desena posició divendres en una sessió sense repercussió en la classificació reafirma la condició d’aspirant del català. Fernando Alonso, que sortirà des de la 26a posició, va ser 23è.

EL PROTAGONISTA

Sortir setè significa molt, però a la vegada ben poc en una cursa de 800 quilòmetres i dues hores en què passen moltes coses
Aniré tranquil al principi per aprendre dels grans, i l’última mitja hora intentaré lluitar per la victòria
Àlex Palou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)