Motociclisme

Pol deixa escapar el seu primer triomf en una última volta de vertigen

Motor.

Pol Espargaró (KTM) ha tocat pràcticament amb els dits la seva primera victòria a MotoGP en el gran premi d’Estíria però un parell d’errors en una última volta de vertigen han permès Jack Miller (Ducati) i el portuguès Miguel Oliveira (KTM), que ha estat finalment el vencedor superar-lo en els últims quilòmetres. La cursa, com tot el campionat, ha estat una bogeria. Joan Mir (Suzuki) ha dominat la primera part del gran premi fins que un espectacular accident de Maverick Viñales (Yamaha), que s’ha quedat sense frens i s’ha llançat expressament de la moto a més de 200 km/h, ha fet saltar la bandera vermella. En una nova cursa reduïda de 12 voltes Espargaró ha avançat Mir i després Miller però en la recta final els nervis l’han acabat traint.

Dovizioso (Ducati) ha anat de menys a més i s’ha col·locat a només tres punts del líder del mundial (70-67), Quartararo (Yamaha) en plena crisi de confiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)