Fórmula 1

Bottas per davant de Hamilton en els lliures al GP de la Toscana

Motor.

El finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), que ja ho havia fet en el primer, ha dominat avui el segon entrenament lliure per al Gran Premi de la Toscana, el novè del mundial de F1, en el debutant circuit italià de Mugello. Bottas ha cobert, en la millor de les seves 28 voltes, els 5.245 metres de la pista –situada a 35 quilòmetres a nord de Florència– en un minut, 16 segons i 989 mil·lèsimes, 207 menys que el seu company anglès Lewis Hamilton, líder del campionat: que ha donat una volta més. L’holandès Max Verstappen (Red Bull) ha marcat el tercer millor registre, a 246 mil·lèsimes del finlandès. L’altre Red Bull, el del tailandès Alex Albon, ha acabat quart el segon lliure, per davant dels dos Renault, el de l’australià Daniel Ricciardo i el del francès Esteban Ocon –sisè-, per davant del mexicà Sergio Pérez (Racing Point), que va donar 34 voltes i en la millor ha aturat el cronòmetre en 1:18.198. L’espanyol Carlos Sainz (McLaren), segon en la darrera cursa, va obtenir el tretzè millor temps.

L’escuderia italiana Ferrari celebra el seu Gran Premi número 1.000 al circuit de la seva propietat i Sebastian Vettel, que dijous va anunciar que el curs vinent correrà amb Aston Martin, ha fet un espectacular virolla en una sessió en què ha marcat el dotzè temps, a un segon i mig de Bottas. L’altre pilot de Ferrari, el monegasc Charles Leclerc, ha estat desè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)