Motociclisme

Ningú marca les diferències en Moto GP a Missano

Motociclisme.

El sud-africà Binder (KTM) ha estat el més ràpid en la primera jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi de l’Emília-Romanya al circuit de Missano. Binder (1:31.411) s’ha quedat a unes dues dècimes del rècord del traçat, que va establir dissabte passat Maverick Viñales (Yamaha). La igualtat entre els primers ha estat absoluta i el domini de fa uns dies de les Yamaha sembla haver passat ràpidament a la història. Cinc pilots han rodat en la mateixa dècima: Nakagami (Honda, 1:31.630), Quartararo (Yamaha, 1:31.644), Viñales (Yamaha, 1:31.669) i Pol Espargaró (1:31.699).

KTM, que van tenir problemes fa uns dies, semblen haver trobat el secret perquè els seus pilots volin sobre la pista, com ho van fer al Red Bull austríac. Pol Espargaró ha estat dels més ràpids al matí, però a la tarda ha tingut una caiguda i poc marge de millora. Aleix Espargaró (Aprilia, 1:32.339); Àlex Márquez (Honda, 1:32.369) i Àlex Rins (Suzui, 1:32.369) han estat 15è, 16è i 17è respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)