Motociclisme

Dunlop entrega gorres amb l’estelada als tres primers de Moto 3 en el GP de Catalunya

Motor. La marca, proveïdora dels pneumàtics del Moto 2 i Moto 3, els ha retirat quan se n’ha adonat i ha demanat disculpes

Els tres primers de la qualificació de Moto 3 del GP de Catalunya han lluït una gorra amb l’estelada, en comptes d’una senyera en el parc tancant. L’empresa Dunlop, el proveïdor oficial de neumàtics del Mundial en les categories de Moto 2 i Moto 3, les ha entregat abans que fessin les entrevistes de rigor en el parc tancat. L’estelada es podia veure perfectament al costat de la gorra, que portaven Tony Arbolino, Raúl Fernández i Gabriel Rodrigo.

Quan se n’han adonat que el que hi havia imprès a la gorra era una estelada i no una senyera s’han retirat i substituït immediatament. L’empresa Dunlop ha explicat a les xarxes socials que els pilots havien rebut una gorra amb una errada d’impressió i que quan ho han vist les han substituït. Dunlop també ha lamentat l’errada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)