Motociclisme

Masià, el més ràpid en Moto3 en la primera jornada del GP de Terol

Motor. El valencià ha fet valer el seu registre matinal. El tortosí Jeremy Alcoba, el millor en la segona tanda de lliures, ha acabat segon i el gironí Albert Arenas, líder del mundial, novè

El pilot d’Algemesí Jaume Masià (Honda) ha fet valer el seu registre en la sessió matinal (1:58.076) per liderar la primera jornada d’entrenaments de Moto3 corresponent al Gran Premi de Terol. El més ràpid en la segona tanda ha estat el tortosí Jeremy Alcoba (Honda), amb 1:58.080, que s’ha quedat a només 4 mil·lèsimes de segon del registre del pilot de la Ribera Alta. La tercera plaça ha estat per a Romano Fenati (Husqvarna), també amb el registre matinal (1:58.212). Tampoc ha pogut rebaixar el temps de la primera sessió, el líder del mundial Albert Arenas (KTM), novè amb 1:58.519. El gironí és un dels nombrosos sancionats per maniobres perilloses durant l’anterior gran premi i demà es perdrà els últims 15 minuts de la tercera tanda d’entrenaments lliures, prèvia a la sessió de qualificació.

A menys de mig minut per al final de la sessió, Gabriel Rodrigo (Honda), cinquè amb 1:58.268, ha anat per terra, i Jason Dupasquier (KTM) ha hagut de demostrar la seva habilitat tant per esquivar el pilot d’origen argentí com la seva moto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)