Motociclisme

Arenas veu la bandera negra i Ogura es situa a només tres punts en el mundial de Moto3

El gironí rep un cop per darrera en la segona volta, entra a box i quan torna a pista es desqualificat per molestar als rivals

Albert Arenas (KTM) ha vist la bandera negra en el GP d’Europa de Xest i ha sigut desqualificat en Moto3. Tot i això manté la primera posició del mundial amb només tres punts d’avantatge respecte al Japonès Ai Ogura (Honda). En la segona volta ha caigut l’italià Celestino Vietti (KTM)que anava davant del gironí, que ha sigut envestit per darrera pel madrileny Alonso López (Husqvarna) i ha hagut d’entrar a box. Han canviat la roda i algunes peces i ha tornat a pista sense possibilitats de puntuar. Albert Arenas, però s’ha situat amb volta perduda en el grup capdavanter i després de que alguns equips rivals s’han queixat, ha vist la bandera negra per conducció irresponsable i ha estat desqualificat.

El seu màxim rival pel mundial ha ocupat la tercera posició i s’ha apropat a només tres punts. Els altres rivals en el mundial tampoc han pogut finalitzar. El tercer, Celestino Vietti, ha caigut i no ha puntuat, mentre que el valencià Jaume Masiá (Honda) també ha caigut quan intentava la remuntada des de les últimes posicions.

Qui si que ha pogut completar la remuntada ha sigut el tortosí Jeremy Alcoba (Honda) que sortia des de la 29a posició i ha acabat en el punts en la vuitena plaça.

La victòria ha sigut pel madrileny Raúl Fernández (KTM), la primera de la seva carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)