Motociclisme

Nakagami és el més ràpid en els primers entrenaments de MotoGP, amb Viñales tercer

El Moto3 Arbolino supera el rècord del circuit i Arenas, líder del mundial, fa el dotzè temps en el GP de la comunitat valenciana

Takaaki Nakagami (Honda) ha sigut el més ràpid en els primers entrenaments de MotoGP del GP de la comunitat Valenciana. El japonès ha fet un temps d’1:30.829 i només ha superat per una dècima l’italià Franco Morbidelli (Yamaha) que ha fet un registre d’1:30.944. El tercer temps l’ha fet Maverick Viñales (Yamaha), també a una dècima del japonès (1:30.968). El rosinc ha provat els pneumàtics durs i ha fet el seu millor registre en l’última volta quan ha posat els mitjos. Pol Espargaró (KTM) ha sigut quart i el ser germà Aleix (Aprilia) cinquè a dues i tres dècimes respectivament. El líder del mundial i que poc guanyar el títol aquest cap de setmana, el mallorquí Joan Mir (Suzuki), ha acabat vuitè (1:31.436) a sis dècimes.

En els primers entrenaments de Moto3 el més ràpid ha sigut l’italià Tony Arbolino (Honda) que ha batut el rècord del circuit amb 1:38.413. El líder del mundial el gironí Albert Arenas (KTM) ha fet el dotzè registre a sis dècimes (1:39.067), just per davant del seu màxim rival pel títol el japonès Ai Ogura Honda (1:39.102). El tortosí Jeremy Alcoba (Honfa) ha finalitzat els primers entrenaments lliures en la quarta posició amb 1:38.680.

En Moto2 el millor temps l’ha fet el valencià Jorge Navarro (Speed Up) amb 1:34.855, mentre que el millor català ha sigut Edgar Pons (Kalex) en el divuitè lloc (1:35.416). El líder del mundial, Enea Bastianini (Kalex) ha fet el novè temps a dues dècimes i mitja del millor (1:35.096).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)