Fórmula 1

Control i victòria de Hamilton, i espectacular accident de Grosjean

L’anglès no ha tingut cap problema per imposar-se en el GP de Bahrain. Verstappen acaba segon i s’apropa a Bottas, vuitè, en la lluita pel subcampionat

Lewis Hamilton (Mercedez) ha guanyat sense cap tipus de problemes un GP de Bahrain, que ha controlat des de l’inici i cap dels incidents que hi han hagut l’ha afectat. L’anglès ha entrat a meta sota la bandera groga, ja que en les últimes voltes Sergio Pérez (Racing Point) ha trencat el motor quan ocupava la tercera posició. La segona plaça ha sigut per Max Verstappen (Red Bull) que ha retallat molts punts respecte Valtteri Bottas (Mercedes) en la lluita pel subcampionat i ara està a només onze punts. El finès ha punxat en les primeres voltes, ha perdut molts llocs i ha acabat vuitè.

Aquest GP de Bahrain ha estat marcat per l’espectacular accident que ha patit Romain Grosjean en la tercera corba. El pilot francès s’ha desviat cap a l’interior de la pista després de tocar-se amb Daniil Kvyat (Alpha Tauri), i ha impactat contra les proteccions i les ha traspassat. El seu Haas s’ha trencat per la meitat, just per darrera del pilot i la part de davant s’ha incendiant transformant-se en una bola de boc. Romain Grosjean ha pogut sortir pel seu propi per del vehicle i immediatament ha estat ajudat pels membres del cotxe mèdic, que va darrera els vehicles en la primera volta, a saltar la tanca envoltat pel foc.

Després de ser atès en el mateix cotxe mèdic l’han ajudat a anar a l’ambulància que l’ha portat al centre mèdic del circuit. L’estat general del pilot és bo, tot i que pateix cremades en les mans i els turmells. També han apreciat alguna possible fractura de costella i per això Romain Grosjean ha sigut traslladat en helicòpter a l’hospital.

Tot just fer la segona sortida, Lance Stroll ha topat amb Daniil Kviat i ha bolcat el seu Racing Point. El madrileny Carlos Sainz (McLaren) ha protagonitzat una gran remuntada i des de la quinzena posició de sortida ha pujat fins a la cinquena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)