Més motor

Els gironins Gutiérrez i Mayola, campions d’Espanya de GT

Amb sis victòries de nou curses disputades

Francesc Gutiérrez i Josep Mayola, al volant d’un Ferrari 458 preparat per PCR Sport que han compartit tota la temporada, han aconseguit el títol de campions d’Espanya de vehicles GT, un campionat que s’ha disputat en paral·lel al de resistència i en el qual han obtingut sis victòries, un segon lloc i un tercer lloc en les nou curses que han disputat. Els dos gironins van assegurar-se el títol en l’última reunió al circuit Motorland, en la qual van acabar tercers en la primera cursa, rere Sainero-Morcillo (Porsche 991 GT3)i Joan Vinyes-Jaume Font (Porsche 911 GT3), i van imposar-se en la segona, ja amb el títol a la butxaca. Per Gutiérrez aquest títol és un més en la llarga llista del seu palmarès, de més de tres dècades en actiu.