Motociclisme

Márquez, operat per tercer cop

Motor. El sis vegades campió del món de MotoGP és intervingut durant onze hores a la clínica Ruber de Madrid per mirar de resoldre definitivament la seva lesió al braç dret

Marc Márquez va ser intervingut ahir a la clínica Ruber de Madrid per tercera vegada de la seva lesió al braç dret, segons va confirmar Antena 3. La intervenció al sis vegades campió del món de MotoGP va durar unes onze hores, i a la nit el pilot ja era en una la sala de recuperació. El temps de recuperació serà llarg.

Márquez es va operar per primer cop el 21 de juliol d’una fractura de l’húmer dret, després de la fortíssima caiguda a Jerez en la primera prova del mundial. El de Cervera va intentar tornar als circuits en el gran premi d’Andalusia el 25 de juliol, però el dolor li va impedir finalitzar la sessió de qualificació. L’esforç físic que va fer per precipitar el seu retorn va causar el trencament de la placa de titani que els metges li havien col·locat en la primera operació. Això va fer que tornés a operar-se el 3 d’agost. El temps de baixa calculat era d’uns dos o tres mesos, fins a principi de novembre. Amb tot, van anar passant les setmanes i la recuperació completa no arribava. En les últimes setmanes hauria consultat, segons diferents mitjans, especialistes a Àustria i a la clínica Mayo de Rochester (EUA).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)