Ral·lis

Ogier (Toyota) guanya el Ral·li de Monza i obté el seu setè títol mundial

El francès Sébastien Ogier (Toyota Yaris WRC) ha guanyat avui al Ral·li de Monza (Itàlia) i ha celebrat el seu setè títol mundial de l’especialitat, amb la tercera marca diferent després d’haver-ho aconseguit amb Volkswagen Polo el 2013, 2014, 2015 i 2016 i amb Ford Fiesta el 2017 i 2018. L’abandonament del gal·lès Elfyn Evans (Toyota Yaris WRC) el dissabte li va obrir les portes de bat a bat i el mestratge del francès per gestionar l’avantatge que tenia ha estat suficient.

El dany col·lateral de l’abandonament d’Evans ha estat la pèrdua del títol per marques, ja que els Hyundai i20 coupe WRC de l’estonià Ott Tänak i de el cantàbric Dani Sordo, no han desaprofitat la situació i amb el seu segon i tercer lloc, respectivament, a Monza, han donat el títol a la marca coreana. Tänak ha finalitzat segon a 13.9 segons d’Ogier i Sordo ha estat tercer a 15.3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)