Dakar

Isidre Esteve buscarà estar entre els 10 primers en el Dakar 2021

El pilot català ha presentat el seu projecte amb l’equip Repsol Rally Team i el Toyota Hilux

Isidre Esteve ha presentat el seu projecte amb l’equip Repsol Rally Team i el Toyota Hilux per aquest Dakar 2021, que s’inicia el 3 de gener, i en el que ha dit que aspira a estar entre els 10 primers. El pilot d’Oliana ha explicat respecte al seu nou vehicle i equip: “Estem on sempre havíem somiat amb un cotxe amb el que podem ser competitius cada dia”. A la pregunta directa de que fes un pronòstic sobre la seva classificació final, ha sigut molt clar, el desè: “Aquest serà el nostre resultat, 10, costarà però farem tot el possible per aconseguir-ho”. Isidre Esteve ha explicat tot seguit: “Estar entre els 10 primers seria extraordinari, hem de ser competitius i no fer errades i estic segur que tindrem un bon resultat”.

Aquesta classificació desitjada ve donada per les novetats de cotxe i de l’equip amb que afronta aquesta edició: “Per primera vegada estem allà, tenim un cotxe de primera línia i un equip molt professional, i això ens fa ser optimistes.” Isidre Esteve i el seu copilot Txema Villalobos ja van provar el seu Toyota Hilux en el Rally Andalucia on hi havia la majoria de pilots punters del Dakar i van acabar vuitens. Respecte a aquesta experiència amb el nou vehicle el pilot català ha explicat: “Va ser un ral·li fantàstic per entendre el cotxe i agafar ritme essent segurs a la pista, i posar-lo a punt per al Dakar.” Els darrers anys havien disputat el Dakar amb un motor diesel i en aquesta ocasió ho faran amb un motor de gasolina V8. Isidre Esteve cometa: “És cotxe es bastant diferent, portem un cotxe d’un equip com el Toyota que porta anys fent-lo competitiu. És un cotxe equilibrat i et dona molta confiança”. El gironí Txema Villalobos ha comentat del Toyota: “El ritme es més ràpid i t’has d’anticipar més en les notes”, i respecte al seu pronòstic ha sigut practicament igual al seu company, l’onzè: “Donarem el 100 per cent per estar el més endavant possible, l’11 estaria be.”

Una de les claus de l’èxit en aquest Dakar 2021, segons ha comentat Isidre Esteve, serà la regularitat i no cometre errades greus: “Tenim més experiència, millor cotxe, millor equip, però som conscients del nivell competitiu de la cursa. Hem de creure en les nostres possibilitats, ser competitius i no cometre errades que ens penalitzin. Cadi dia hem de mirar d’estar en el top-10, top-15 o top-20. Som conscients que s’ha de ser regulars.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)