Dakar

Vol estar entre els 10 millors

Motor. Isidre Esteve i el seu copilot Txema Villalobos són ambiciosos amb vista al Dakar 2021 i creuen que amb el Toyota Hilux i l’equip Repsol Rally Team poden ser competitius cada dia

Isidre Esteve va presentar, juntament amb el seu copilot, Txema Villalobos, el seu projecte amb el Toyota Hilux i l’equip Repsol Rally Team per a aquest Dakar 2021, que comença el 3 de gener, i va dir que vol estar entre els deu primers. El pilot d’Oliana va explicar, respecte al seu nou vehicle i equip: “Som on sempre havíem somiat amb un cotxe amb el qual podem ser competitius cada dia.” A la pregunta directa de quin pronòstic feia respecte a la classificació final, va ser molt clar, el desè lloc: “Aquest serà el nostre resultat, 10; costarà però farem tot el possible per aconseguir-ho.” Isidre Esteve va explicar tot seguit: “Estar entre els deu primers seria extraordinari, hem de ser competitius i no fer errades, i estic segur que obtindrem un bon resultat.”

Aspiren a classificar-se entre els deu millors per les novetats del cotxe i de l’equip amb què el pilot d’Oliana i el copilot de Calonge afronten aquesta edició. “Per primera vegada som allà, tenim un cotxe de primera línia i un equip molt professional, i això ens fa ser optimistes”, va comentar Isidre Esteve. Txema Villalobos també va fer el seu pronòstic, que va ser pràcticament el mateix que el del seu company, l’onzè lloc: “Donarem el cent per cent per quedar com més endavant millor, l’11 estaria bé.”

Segons va manifestar el pilot lleidatà, una de les claus de l’èxit en aquest Dakar 2021 serà la regularitat i no cometre errades greus: “Tenim més experiència, millor cotxe, millor equip, però som conscients del nivell competitiu de la cursa. Hem de creure en les nostres possibilitats, ser competitius i no cometre errades que ens penalitzin. Cada dia hem de mirar d’estar en el top 10, el top 15 o el top 20. Som conscients que hem de ser regulars.”

EL PROTAGONISTA

Estar entre els 10 primers seria extraordinari, hem de ser competitius i no fer errades, i estic segur que obtindrem un bon resultat
Per primera vegada som allà, tenim un cotxe de primera línia i un equip molt professional, i això ens fa ser optimistes
Isidre Esteve
PILOT DEL DAKAR

Un cotxe equilibrat i que els dona confiança

Isidre Esteve i Txema Villalobos van provar el Toyota Hilux en el ral·li d’Andalusia, on hi havia la majoria de pilots capdavanters del Dakar, i van ser vuitens. El pilot d’Oliana va dir sobre aquesta experiència: “Va ser un ral·li fantàstic per entendre el cotxe i agafar ritme estant segurs a la pista, i posar-lo a punt per al Dakar.” Els darrers anys han disputat el Dakar amb un cotxe de motor dièsel i en aquesta ocasió hi participaran amb un motor de gasolina V8. Isidre Esteve va dir: “És un cotxe bastant diferent, portem un cotxe d’un equip com el Toyota, que fa anys que el fa competitiu. És equilibrat i et dona molta confiança.” El copilot calongí va comentar del Toyota: “El ritme és més ràpid i t’has d’anticipar més en les notes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)