Fórmula 1

Montmeló es pot quedar sense els testos de la F-1

L’ajornament o cancel·lació del GP d’Austràlia farà que el mundial comenci a Bahrain, circuit on els equips faran els entrenaments de pretemporada

La Fórmula 1 portarà els testos de pretemporada de Montmeló a Bahrain davant la possibilitat cada vegada més ferma que el campionat del 2021 comenci en aquest país un cop s’ha confirmat l’ajornament (i possible cancel·lació) del Gran Premi d’Austràlia, previst per al 21 de març, per la Covid-19. Segons confirmen autosport.co i altres mitjans especialitats tot i que res és oficial, els testos es faran del 12 al 14 de març al circuit de Bahrain en una maniobra de gran estalvi econòmic i seguretat ja que els equips es podran quedar en aquest país pràcticament durant tot el mes fins que comenci el campionat, el 21 de març a Sakhir.

El Gran Premi de Montmeló està previst per al 9 de maig, però tampoc hi ha hagut encara la confirmació definitiva de la pròrroga del contracte. La F-1 hauria d’anunciar en els propers dies els primers moviments en el calendari del 2021, el més rellevant el canvi en l’inici del campionat a Bahrain i la probable cancel·lació del gran premi australià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)