Dakar

Al Attiyah es torna a imposar en cotxes al Dakar però retalla poc temps

Peterhansel marca de prop el qatarià i manté uns cinc minuts d’avantatge en la general en una jornada en què Sainz i Cruz van de més a menys

Nasser Al-Attiyah (Toyota) ha repetit victòria en la quarta etapa del Dakar però no s’ha pogut desfer del marcatge d’Stéphane Peterhansel (Mini), que manté el lideratge amb 4:58 d’avantatge després d’una etapa en què els pilots han completat més de 800 km entre l’enllaç i l’especial camí de Riad. Peterhansel ja havia avisat que arriscaria en les dunes per no deixar marxar Al-Attiyah després de la victòria del qatarià d’ahir.

Carlos Sainz i Lucas Cruz (Mini) han dominat la primera part de la jornada, però han acabat cedint uns tres minuts i s’allunyen encara més dels principals favorits per a la victòria (36 minuts), tot i que mantenen el tercer lloc. Nani Roma (Mini), per la seva banda, s’ha col·locat desè després de completar una bona etapa, 12è a 13:40 d’Al-Attiyah.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)