Fórmula 1

Signat el contracte amb la fórmula 1

Motor. L’acord s’ha prorrogat un any més i el Circuit de Barcelona-Catalunya tindrà Gran Premi del 7 al 9 de maig

L’esperada signatura del contracte que permetrà que la fórmula 1 continuï un any més al Circuit de Barcelona-Catalunya es va fer ahir. Així es va confirmar que el Gran Premi d’Espanya es disputarà al traçat barceloní aquest any 2021. Feia temps que se sabia que hi hauria acord i fa uns dies el govern de la Generalitat va donar la conformitat a la signatura. La cursa del Circuit de Barcelona-Catalunya ja tenia la data fixada en el calendari oficial de la fórmula 1 del 2021, tot i que encara no s’havia signat el contracte, i es disputarà del 7 al 9 de maig.

Aquest any 2021 s’arribarà a la 31a edició consecutiva al Circuit de Barcelona-Catalunya del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1. Durant aquest any també es commemorarà el trentè aniversari de la inauguració del Circuit. Els responsables del traçat català continuen treballant amb la fórmula 1 per fer un nou contracte a més llarg termini, més enllà del 2021.

Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, va manifestar sobre la signatura: “El Gran Premi de Fórmula 1 a Catalunya és un gran esdeveniment mundial que genera un efecte multiplicador en termes de creixement del PIB, de llocs de treball i de creació de riquesa, deu vegades superior a l’aportació que hi fa el govern de la Generalitat.” El president del Circuit també va afirmar: “Seguirem treballant per fer del traçat de Montmeló una seu permanent de la competició, perquè la fórmula 1 no és una despesa, sinó una inversió.” Ramon Tremosa va assenyalar: “Catalunya és un país de motor, amb una gran afició, campions internacionals i unes infraestructures extraordinàries.”

Seguirem treballant per fer del traçat de Montmeló una seu permanent de la competició, perquè la fórmula 1 no és una despesa, sinó una inversió
Ramon Tremosa
PRESIDENT DEL CIRCUIT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)