Dakar

Benavides aguanta, i fa un pas més cap el triomf en motos del Dakar

Sunderland ha atacat a fons, ha guanyat l’etapa i s’ha situat segon de la general a quatre minuts de l’argentí

Kevin Benavides (Honda) ha aguantat l’atac de l’anglès Sam Sunderland (KTM), ha consolidat el seu lideratge i ha fet un pas més cap el títol en motos del Dakar. Des de l’inici de l’onzena etapa entre Al-Ula i Yanbvu de 464 km Sam Sunderlan –tercer en la general a deu minuts i mig–, s’ha posat al davant i ha arribat a tenir gairebé deu minuts d’avantatge sobre Kevin Benavides. L’argentí ha aguantat i ha reduït la diferència en els darrers quilòmetres arribant a meta a 6:24 de l’anglès. Ara l’argentí és més líder, ja que té 4:12 sobre el segon que és Sam Sunderland El tercer lloc de la general l’ocupa l’australià Ricky Brabec (Honda), que era segon a només 51 segons del líder, i que ha cedit temps en aquesta penúltima etapa i ara està a 7:13.

Joan Barreda (Honda), el quart de la general, s’ha retirat a una etapa del final. El castellonenc s’ha saltat el punt de repostatge quan anava primer amb 12 minuts d’avantatge, i després s’ha quedat sense gasolina en el km 267 de l’especial. Joan Barreda ha sol·licitat un examen de l’equip mèdic que l’ha traslladat al vivac en helicòpter.

Oriol Mena (Rieju) ha tornat a fer una gran etapa i després d’anar sempre entre els quinze millors ha finalitzat en la desena posició, el seu millor resultat enguany, a 18:15 del guanyador. Jaume Betriu (KTM) ha acabat catorzè a 28:05 i Joan Pedrero (Rieju) ha sigut dissetè a 30:33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)