Dakar

Al-Attiyah torna a guanyar, però només retalla dos minuts a Peterhansel

El francès afrontarà l’última etapa del Dakar amb quinze minuts de marge sobre el qatarià

Nasser Al-Attiyah (Toyota) ha sumat la sisena victòria en aquesta edició del Dakar –cinc etapes i el pròleg–, però només ha retallat en dos minuts la diferència que tenia respecte Stéphane Peterhansel (Mini) en la general en aquesta penúltima etapa entre Al-Ula i Tanbu de 464 km, l’especial més llarga. El qatarià i el francès s’han tornat a estar entre els millors durant tota l’etapa, però només en els darrers trenta quilòmetre Nasser Al-Attiyah s’ha pogut posar al davant i distanciar-se del seu rival. El qatarià ha guanyat i ha superat per 1:56 al francès que ha arribat segon. Stéphane Peterhansel afrontarà l’última etapa amb una avantatge de 15:05 sobre Nasser Al-Attiyah.

La tercera posició en l’etapa ha sigut pel madrileny Carlos Sainz i el copilot català Lucas Cruz (Mini) que han acabat a 2:26 i mantenen el tercer lloc en la general a més d’una hora. El sud-africà Giniel de Villiers i el català Àlex Haro (Toyota) han arribat a 13:30 del guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)