Ral·lis

Ogier desbanca Evans i li treu 13 segons abans de l’última jornada del Ral·li de Montecarlo

El francès Sébastien Ogier, heptacampió del món, encararà demà diumenge la jornada decisiva del Ral·li de Montecarlo amb 13 segons d’avantatge sobre el britànic Elfyn Evans, al qual va desbancar de la primera plaça de la general. El defensor del títol encapçala el triplet de Toyota després d’onze trams cronometrats, en la cita inaugural de la temporada. A més de Sébastien Ogier i Elfyn Evans, Toyota té al capdavant al finlandès Kalle Rovanperä (+56.8).“Les condicions han canviat molt, així que vaig haver de confiar en el que vaig veure i, per sort, la conducció va ser neta”, va comentar Ogier, líder d’el Ral·li de Montecarlo a terme d’un dia desafiant per la neu. El belga Thierry Neuville i l el cantàbric Dani Sordo completen provisionalment el top-5. La tercera jornada, amb tres trams cronometrats, va deixar la retirada de l’estonià Ott Tänak (Hyundai), per dues punxades.

L’última jornada inclou una doble passada pels 12,93 quilòmetres entre Puget-Théniers i La Penne i els 14,31 des Briançonnet a Entrevaux. No hi haurà assistència i aquest últim tram serà el Wolf Power Stage, amb suma de punts extra. Els 14 trams sumaran 257,64 quilòmetres en l’acumulat d’aquesta edició de l’Ral·li de Montecarlo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)