Ral·lis

Triomf 50 en el mundial

Motor. El set vegades campió del món, Sébastien Ogier, guanya per vuitena vegada el ral·li de Montecarlo i comença molt bé la temporada

El set vegades campió mundial Sébastien Ogier (Toyota Yaris) ha començat la nova temporada amb victòria guanyant per vuitena vegada el ral·li de Montecarlo, i ja suma 50 triomfs en el mundial. El francès no ha pogut començar de millor manera la defensa del seu títol i ja encapçala la classificació general. Sébastien Ogier va superar el seu company d’equip, el gal·lès Elfyn Evans, per 32,6 segons i, a més de la victòria, es va emportar cinc punts addicionals, ja que va guanyar el Power Stage que va tancar el ral·li. Sébastien Ogier va començar la jornada amb només 13 segons respecte a Elfyn Evans i al final dels quatre trams que es van disputar va ampliar el seu marge.

El guanyador de l’any passat a Montecarlo, el belga Thierry Neuville (Hyundai), va ser tercer, a 1:13.5 del guanyador, i va impedir el triplet de Toyota. Thierry Neuville va superar el finés Kalle Rovanperä en el primer tram d’aquest últim dia de competició i es va mantenir davant seu tot relegant el finès a la quarta plaça. El càntabre Dani Sordo (Hyundai) va completar el top 5 de la prova inaugural de la temporada i va acabar a 3:14.2 del guanyador, i amb més de tres minuts de marge sobre el sisè classificat, el japonès Takamoto Katsuta (Toyota Yaris). La pròxima prova del mundial de ral·lis es disputarà a Finlàndia del 26 al 28 de febrer.

EL PROTAGONISTA

Ral·li Montecarlo
1r Ogier-Ingrassia (Toyota) 2h56:33.7
2n Evans-Martin (Toyota) a 32.6
3r Neuville-Wydaeghe (Hyundai) a 1:13.5
4t Rovanperä-Halttunen (Toyota) a 2:33.6
5è Sordo-Del Barrio (Hyundai) a 3:14.2
6è Katsuta-Barritt (Toyota) a 7:01.3
El cotxe ha anat increïblement bé. Ha estat un plaer conduir-lo. Ploro, crec que va ser una bona decisió continuar un any més
Sébastien Ogier
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)