Fórmula 1

Vistiplau a les modificacions de la pista del Circuit

Robertson i Uncini, els representants de la FIA i la FIM, han visitat el traçat i s’han mostrat satisfets

Les modificacions i canvis que s’han fet en el Circuit Barcelona-Catalunya durant el mes de gener han rebut el vistiplau tant de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) com de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM). Els treballs realitzats, principalment concentrats al revolt 10, eren per homologar la pista de cara a la temporada 2021.

Aquest matí Stuart Robertson, com a responsable de seguretat de circuits i ral·li de la FIA i Franco Uncini, en qualitat de responsable de seguretat de la FIM, han inspeccionat el circuit i les modificacions fetes. Tots dos han agraït les actuacions que s’han realitzat i han felicitat el Circuit pel treball que fa per buscar un equilibri entre les dues disciplines del motor, i garantir la màxima seguretat.

A més de la nova variant del revolt 10, que ha deixat enrere les dues que existien fins al moment, també s’han fet diferents actuacions de menor envergadura, i la modificació del piano del revolt 13, complint amb les directrius i requeriments de la FIA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)