Fórmula 1

El circuit posa a la venda les entrades de la F1 i la MotoGP 2021 amb una promoció del 50%

Serà vàlida durant 48 hores a partir de demà i en tribunes específiques. Com a mesures de seguretat seran nominals i es garantirà la distància entre el públic

El circuit de Barcelona-Catalunya ha posat a la venda les entrades pels GP de Fórmula 1 i de MotoGP del 2021 amb una promoció del 50 per cent que serà valida durant 48 hores a partir de demà dijous i en tribunes específiques. La cursa de la Fórmula 1 es disputarà del 7 al 9 de maig i la de MotoGP serà del 4 al 6 de juny. La promoció exclusiva de sortida serà de només 48 hores a la web del Circuit, i consisteix en un 50% de descompte en tribunes específiques. Els productes d’Abonats per a la temporada 2021 també estaran disponibles en la compra online.

En el cas del GP de F1 la promoció és aplicable als abonaments de tres dies per a la Tribuna Principal, que es poden adquirir per 220 euros, mentre que al GP de MotoGP s’aplica a tots els abonaments de tres dies de la Tribuna G i serà de 60 euros.

A banda de la promoció, també hi ha una àmplia oferta de tribunes agrupades en diferents categories com Fan, Super Fan i Excellence. La categoria General, que inclou l’accés a pelouse, pel moment no estarà disponible per motius de control d’aforament i distància de seguretat. A les categories ja existents se suma una important novetat: el Circuitcat Club. Per 59 euros aquesta nova modalitat presenta una major flexibilitat i la possibilitat de confeccionar el carnet d’Abonat del Circuit a la carta, donat que garanteix l’entrada a la major part de curses de la temporada que tindran públic, inclòs el Rallycross i WorldSBK, i permet obtenir un descompte del 40 per cent en la compra d’una entrada pel Gran Premi de F1 i de MotoGP.

El circuit té com a prioritat garantir la salud de tots els assistents i quan es vengui una entrada o un grup d’entrades es boquejaran les del voltant que no estaran a la venda per garantir les distàncies de seguretat. També com a mesura de seguretat, totes les entrades seran nominals i l’espectador s’haurà d’identificar en arribar al circuit. El recinte estarà dividit en cinc zones creant bombolles i sub-bombolles que no superaran el màxim de 3.000 persones en cada sector.

Si pel Covid-19 algun Gran Premi no es pot disputar o es fa a porta tancada, el circuit Barcelona-Catalunya oferira la possibilitat de transferir l’entrada a la cursa de l’any següent o el retorn del 100 per cent del preu de l’entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)