MotoGP

Volen tornar a dalt de tot

Motor. Marc Márquez diu en la presentació telemàtica de l’equip Repsol Honda que no sap quan tornarà a pujar a la moto, i Pol Espargaró és conscient que s’haurà d’adaptar ràpid

  • Marc Márquez i Pol Espargaró, amb les noves Honda d’aquesta temporada MOTOGP.
  • VÍDEO: .

L’equip HRC Repsol Honda es va presentar amb la intenció de tornar a estar a dalt de tot. El director de l’equip, Tetsuhiro Kuwata, va dir que Marc Márquez tornarà més fort que abans i que els seus dos pilots lluitaran pels primers llocs. Marc Márquez va explicar en la presentació que la recuperació va bé i cada dia està millor, però que no sap quan podrà tornar a pujar a la moto. Es va descartar estar present en els tests de Qatar de la setmana vinent. “Soc optimista sobre la meva reaparició, però no sé quin dia serà. He somiat en la reaparició i que sigui com sempre, però no serà així. No puc pretendre arribar i ser el mateix. Necessitaré una, dues carreres o mitja temporada per ser el mateix”, va explicar el cerverí.

Pol Espargaró s’ha mostrat il·lusionat amb el seu nou equip, és conscient que s’haurà d’adaptar molt ràpid a la moto i ha comentat l’objectiu que té: “Vull ser campió mundial amb Honda algun dia, i per a això cal guanyar curses, fer podis i lluitar en totes les proves per estar el més amunt possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)