MotoGP

Marc Márquez diu que va millorant, però no sap quan tornarà a pilotar una moto

El cerverí ho ha explicat en una entrevista facilitada pel seu equip HRC Repsol Honda

  • VÍDEO: Entrevista facilitada per l'equip HRC Repsol Honda

Marc Márquez ha parlat clar i amb sinceritat en la presentació telemàtica de l’equip HRC Repsol Honda, sobretot pel que fa referència a la seva recuperació i a que podrà tornar a pilotar una moto. “Vaig millorant poc a poc i a cada visita al metge hi han bones noticies. Poc a poc em vaig trobant millor, setmana a setmana veig que el braç em va funcionant millor” ha comentat el pilot de Cervera. En cap moment, el vuit vegades campió mundial, ha volgut especular sobre el seu retorn: “Tant de bo que aviat pugui tenir la suficient força per pujar a una moto i començar a entrenar, però no se, ni jo, ni els doctors ni el fisió quan serà.”

També ha parlat de la temporada passada, del fet d’haver d’estar a casa i no en els circuits, i ha dir que ho va trobar a faltar tot, l’equip, les entrevistes, i tot l’ambient que envolta les curses. Marc Márquez ha recordat que va conèixer al seu nou company d’equip, el Pol Espargaró, quan eren petits i començaven, que van compartir equip de joves i que en aquell moment el granollerí era el que guanyava i que va aprendre moltes coses d’ell.

Marc Márquez té molt clar quin ha de ser el seu objectiu aquesta campanya: “ M’agradaria dir lluitar pel campionat, però no seria l’objectiu real. Ara mateix l’objectiu es tornar a gaudir a sobre la moto i desprès retrobar les sensacions.” El cerverí té clar que quan torni a pujar a la moto no estarà al cent per cent i tampoc sap quan pot trigar a agafar el nivell que vol. El que té molt present és que no vol anar amb presses i ha de tenir paciència. Respecte al rival a batre aquesta campanya explica: “Ara tinc altres preocupacions, és el meu braç el que he de batre.” A nivell de campionat comenta que el referent és Joan Mir i la Suzuki, que han de defensar vel títol, i després també parla de la resta, les Yamaha, les Ducati i les KTM, perquè veu molta igualtat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)