Ral·lis

Aman Barfull es jubila i deixa la direcció esportiva del RACC

El relleva en el càrrec Jordi Barrabés que liderarà un equip que també comptarà amb Marina Duñach

El president del RACC (Real Automòbil Club Catalunya), Josep Mateu, ha anunciat avui el final de l’etapa provocat per la seva jubilació d’Aman Barfull (Viladrau 1954) com a director executiu de l’àrea esportiva de l’entitat. El nou director serà Jordi Barrabés, que tindrà el suport en aquesta àrea de Marina Duñach. Amb 47 anys i nascut a Manresa, fa deu anys que Barrabés és el responsable d’operacions de l’àrea esportiva. Diplomat en ciències empresarials, va ser el director del ral·li Dakar 2017-2018. Com a esportista, va ser copilot de ral·lis.

Barfull, que es va incorporar al RACC ara fa 31 anys passant de treballar en una central nuclear en qualitat d’enginyer a organitzar ral·lis, ha estat l’ànima i el director de Ral·li de Catalunya i també ha tingut una forta vinculació al Circuit de Barcelona-Catalunya. “Ha contribuït intensament amb la seva incansable dedicació i passió al rigor i reconeixement del RACC tant a nivell nacional com internacional”, ha verbalitzat Mateu. Amb entusiasme i una gran capacitat didàctica per explicar la vessant tècnica dels recorreguts i per vendre els seus projectes i idees –el president ha admès que sempre li van acabar comprant totes les propostes–, l’expilot ha estat un pal de paller en l’entitat i també va ser nomenat el 2013 president de la comissió de ral·lis de la FIA Barfull continuarà essent membre de la comissió del RACC. “Ha estat un plaer treballar amb el millor equip i me’n vaig tranquil perquè deixo un equip fantàstic”, ha dit Barfull en el seu comiat. Respecte del seu successor, Mateu, s’ha mostrat convençut de les seves qualitats: “En Jordi és la persona més indicada per donar continuïtat al nostre projecte i per assumir la direcció executiva de l’Àrea Esportiva del RACC”, ha recalcat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)