MotoGP

La sorra i el vent espatllen l’última sessió de test de MotoGP

Només han rodat una desena de pilots i el millor ha sigut Petrucci amb un temps d’1:58.153, a cinc segons dels registres dels dies anteriors

La darrera jornada dels test de MotoGP que s’han fet a Qatar ha estat marcada pel vent i la sorra que ha deixat la pista impracticable. Només una desena de pilots han sortit a la pista per rodar unes poques voltes i tornar a entrar al box, en diferents fases de la sessió. Durant una hora i mitja s’han aturat els estrenaments per intentar netejar la pista i amb prou feines s’ha aconseguit.

El pilot més actiu ha sigut l’italià Danilo Petrucci (KTM) que ha estat el més matiner en sortir i marcar un temps superior als dos minuts, quan el millor registre dels dies anteriors va ser un 1:53.183. Al final de la jornada només cinc pilots han marcats temps, i el millor ha sigut Danilo Petrucci amb un registre d’1:58.157. Pol Espargaró ha volgut provar l’Honda amb aquestes males condicions i ha fet un temps de 2:01.303, mentre que Maverick Viñales ha tret la Yamaha a la pista i ha fet algunes voltes sense marcar temps i passant pel pitlane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)