MotoGP

Vierge i Arenas són conscients que han de treballar per millorar en Moto2

Els catalans no van quedar contents del Gran Premi inaugural del mundial i en el GP de Doha busquen fer-ho be

Els dos catalans de Moto2, Xavi Vierge (Kalex) i Albert Arenas (Boscoscuro) tenen molt clar que no van estar bé en la cursa inaugural del mundial del GP de Qatar i que han de treballar per millorar els resultats en el GP de Doha que es disputa a partir de demà en el mateix circuit de Losail. “Estar en el mateix circuit aquest cap de setmana és important per nosaltres, per ajudar a millorar la moto i solucionar els problemes que hem viscut” explica Xavi Vierge, que no va poder acabar la primera cursa. El pilot de Castellbisbal ha comentat en un comunicat del seu equip: “No necessitem trobar res especial, només recuperar el que teníem fins divendres. Vam ser ràpids i teníem un dels millors ritmes de cursa, però ho vam perdre el dissabte i el diumenge.” Xavi Vierge vol estar en els primers llocs, com va fer en el segon entrenament de divendres passat: “Sabem que podem ser ràpids, així que ho hem d’intentar arreglar aquest cap de setmana”.

Albert Arenas va ocupar la 21a posició en el seu debut a la categoria de Moto2 i no va quedar satisfet del resultats ni de la cursa que va fer. El gironí, campió mundial de Moto3 l’any passat, encara s’està adaptant: “Després de la informació que vam aconseguir en les vint voltes de la cursa, serà clau el treball amb l’equip per entendre que necessito per pilotar la moto millor aquest cap de setmana.” Albert Arenas, en declaracions facilitades pel seu equip, explica queels queda feina per poder estar en els primers llocs: “Hem de treballar bé amb aquesta informació i intentar corregir la posada a punt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)