MotoGP

Les Ducati dominen la primera sessió d’entrenaments de MotoGP del GP de Doha

Miller fa el millor temps, Bagnaia el segon i Zarco el tercer. El millor català és Aleix Espargaró en la sisena posició

Les Ducati han dominat completament la primera jornada d’entrenaments de MotoGP i han ocupat els tres primers llocs. L’australià Jack Miller ha fet el millor temps amb 1:53.145, i ha superat per tres dècimes els seus companys de marca. L’italià Francesco Bagnaia s’ha quedat a 0:313 i el francès Johann Zarco a 0.392.El millor català ha sigut Aleix Espargaró (Aprilia) que ha ocupat la sisena posició a mig segon (0.501) al fer un registre d’1:53.646. Àlex Rins (Suzuki) i Maverick Viñales (Yamaha) han acabat entre els deu primers a més de cinc i set dècimes respectivament. Àlex Márquez (Honda), que ha caigut en la darrera volta s’ha situat setzè, i Pol Espargaró (Honda) ha sigut el dissetè.

Els dos catalans de Moto2 no s’han pogut situar entre els 14 primer que demà els hi donaria el pas directe a la Q2. El pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex) ha fet el quinzè millor temps amb 1:59.782 i s’ha quedat a només 5 mil·lèsimes de la catorzena posició. El gironí Albert Arenas (Boscoscuro) ha tornat a estar en les darrera posició amb el 24è registre de 2:00.377. El millor temp l’ha fet el madrileny Raúl Fernández (Kalex) amb 1:58.541.

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha finalitzar amb el vuitè temps la primera jornada d’entrenaments de Moto3 amb 2:05.143, a una mica més de tres dècimes (0.362) del millor registre del dia que ha fet el sud-africà Darryn Binder (Honda) amb 2:04.781. Xavier Artigas (Honda) ha ocupat la 23a posició amb 2:05.881. El pilot de Sant Andreu de la Barca haurà de complir una penalització, una doble long lap, durant la cursa per haver fet caure tres pilots en el Gran Premi del cap de setmana passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)