MotoGP

Les Ducati dominen el primer dia

Motor. Miller fa el millor temps en MotoGP; Bagnaia, el segon, i Zarco, el tercer en el GP de Doha. El rosinc Viñales acaba amb el novè registre a més de set dècimes de l’australià

Les Ducati van dominar completament la primera jornada d’entrenaments de MotoGP i van ocupar els tres primers llocs en el GP de Doha. L’australià Jack Miller va fer el millor temps amb 1:53.145, i va superar per tres dècimes els seus companys de marca. L’italià Francesco Bagnaia es va quedar a 0:313 i el francès Johann Zarco, a 0.392. El millor català va ser Aleix Espargaró (Aprilia), que va ocupar la sisena posició a mig segon (0.501) en fer 1:53.646. Àlex Rins (Suzuki) i Maverick Viñales (Yamaha) van acabar entre els 10 primers a més de cinc i set dècimes, respectivament. Àlex Márquez (Honda), que va caure en la darrera volta, es va situar setzè, i Pol Espargaró (Honda) va ser el dissetè.

Arenas, al darrere

Els dos catalans de Moto2 no van estar entre els 14 primers, fet que avui els donaria el pas directe a la Q2. Xavi Vierge (Kalex) va fer el quinzè millor temps amb 1:59.782 i es va quedar a només cinc mil·lèsimes de la catorzena posició. Albert Arenas (Boscoscuro) va tornar a estar en les darreres posicions amb el 24è registre, de 2:00.377. El millor temps el va fer el madrileny Raúl Fernández (Kalex) amb 1:58.541.

En Moto3, Jeremy Alcoba (Honda) va fer el vuitè temps amb 2:05.143, a una mica més de tres dècimes (0.362) del millor registre del dia, que va ser per al sud-africà Darryn Binder (Honda) amb 2:04.781. Xavier Artigas (Honda) va ocupar la 23a posició amb 2:05.881. El pilot de Sant Andreu de la Barca haurà de complir una penalització, una doble long lap, durant la cursa per haver fet caure tres pilots en el Gran Premi del cap de setmana passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)