MotoGP

Marc Márquez confirma que correrà a Portimão (Portugal)

Semàfor verd per al sis cops campió del món de Moto GP, nou mesos després de la seva lesió

“Han estat nou mesos amb moments d’incertesa, pujades i baixades, però ara podré tornar a gaudir de la meva passió. Ens veiem la setmana que ve a Portimão.” És el missatge amb què Marc Márquez confirma que ha rebut l’alta mèdica i podrà tornar a córrer el cap de setmana que ve en la tercera cursa del mundial.

El cerverí, sis vegades campió del món de Moto GP, s’ha perdut les dues primeres cites a Qatar i no competeix des de l’estiu quan va caure a Xerez. Márquez es va fracturar l’húmer del braç dret en la cursa que obria el campionat de la categoria reina el 2020 a Andalusia i, després d’un primer pas per la sala d’operacions, va voler tornar al cap de quatre dies i se li va trencar la placa amb què els metges li havien fixat la fractura.

Una tercera intervenció a la Clínica Ruber li permetria tornar-se a entrenar i abans d’anar a Qatar a vacunar-se ja havia pilotat a Alcarràs. Aquesta setmana ho ha fet a Montmeló i a Portimão.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)