MotoGP

Marc Márquez: “Hem treballat molt dur per poder tornar”

El vuit vegades campió mundial torna a una cursa de MotoGP després de la seva lesió aquest cap de setmana en el GP de Portugal

Marc Márquez (Repsol Honda) tornarà aquest cap de setmana a la competició després de nou mesos de baixa degut a la seva lesió a l’húmer dret. El pilot de Cervera ha explicat en declaracions facilitades pel seu equip: “És una gran sensació tornar a MotoGP, amb el meu equip i la meva moto. Hem treballat molt dur per aconseguir-ho, moltes hores al gimnàs i amb el meu fisio Carles.”

El vuit vegades campió del món destaca ha fet cas als consells que l’hi han donat els metges durant la seva recuperació, sobretot en aquest tram final: “Ens hauria agradat estar a Qatar, però finalment els meus metges em van desaconsellar i els vaig escoltar. Realment m’he centrat en escoltar els metges i entendre el meu cos per poder tornar a MotoGP i fer el que estimo.”

Marc Márquez no va disputar els dos primers Gran Premis a Qatar i respecte a la cursa del GP de Portugal en el circuit de Portimão ha explicat: “Tinc una mica d’experiència a Portugal, però l’objectiu d’aquest cap de setmana és treballar bé. A poc a poc anem tornant i això és molt positiu després d’un llarg període”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)