MotoGP

Marc Márquez tanca els primers entrenaments de Portimão sisè a mig segon del líder Bagnaia

Marc Márquez (Honda) ha completat uns entrenaments lliures del Gran Premi de Portugal molt esperançadors en el seu retorn a la competició i ha fet el sisè millor temps amb 1:40.399, a menys de mig segon –0.473–de l’italià Francesco Bagnaia (Ducati), que ha volat a l’Autòdrom Internacional de l’Algarve de Portimão amb 1:39.866, temps que li ha permès situar-se per davant de Fabio Quartararo (Yamaha) –+0.340– i el campió del món Joan Mir (Suzuki)–+0419. El de Cervera ha estat la millor basa d’Honda i ha fet millor registre que el líder del mundial, el francès Johan Zarco (Yamaha), vuitè amb 140.490.

El català Àlex Rins (Suzuki) ha estat quart a 0.462 i l’australià Jack Miller (Ducati), cinquè a 0.470. Maverick Viñales (Yamaha) ha fet el setè millor registre a 0.560. El portuguès Miguel Oliveira (KTM), el vencedor l’any passat, ha acabat novè. La sessió ha escenificat una lluita aferrissada amb continus canvis al capdamunt. Els pilots, com era previsible, han fulminat els registre de la sessió matinal.El japonès Takaaki Nakagami (Honda) ha patit una caiguda espectacular a 300 quilòmetres per hora, la tercera del curs, tot just començar la sessió. S’ha refet i ha acabat els lliures desè amb molt de mèrit.

Marc Márquez ja havia completat al matí una prometedora primera tanda d’entrenaments lliures en què s’ha posat amb desimboltura a l’altura dels millors com si res no hagués passat i ha signat el tercer millor temps de la sèrie amb 1:42.917. El més ràpid ha estat el rosinc Maverick Viñales (Yamaha) amb 1:42.127 i segon ha quedat Àlex Rins (Suzuki) amb 1:42.278. El pòquer català l’ha arrodonit Pol Espargaró (Honda) amb el quart lloc amb un registre d’1:42.382. La marca japonesa, doncs, ha sortit revitalitzada.

En moto 3, l’argentí Gabriel Rodrigo (Honda) ha conclòs la jornada inicial d’entrenaments amb el millor temps, per davant de l’italià Andrea Migno (Honda). El pilot d’algemesí Jaume Masiá (KTM ) ha estat tercer i el de Burriana Sergio García (Gas Gas) ha ocupat el quart lloc. Pel que fa als catalans, Jeremy Alcoba (Honda) ha estat quinzè i Xavier Artigas (Honda) ha fet el dinovè millor registre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)