Fórmula 1

Hamilton fa la seva 99a posició preferent superant els dos Red Bull

L’anglès ocuparà el primer lloc de la graella del GP de l’Emilia Romagna

Lewis Hamilton (Mercedes) ha aconseguit la seva posició preferent número 99, i sortirà des de la primera plaça en el GP de l’Emilia Romagna. L’anglès ha fet un registre d’1:14.411, i ha superat per menys d’una dècima de segon als dos Red Bull que s’ha mostrat mol ràpids en totes les sessions d’aquest Gran Premi. El mexicà Sergio Pérez ha ocupat la segona plaça a només 35 mil·lèsimes, mentre que el seu company d’equip el neerlandès Max Verstappen s’ha quedat a 87 mil·lèsimes de l’actual campió mundial. La decepció per Mercedes l’ha protagonitzat el finès Valtteri Bottas que només ha sigut el vuitè a més de quatre dècimes del primer.

Carlos Sainz (Ferrari) i Fernando Alonso (Alpine) no han superat la Q2 i sortiran des de l’onzena i la quinzena posició de la graella. El madrileny s’ha quedat a només 61 mil·lèsimes d’estar entre els deu millors, mentre que l’asturià no ha fet una bona volta i s’ha quedat a quatre dècimes del desè. En la Q1 el japonès Yuki Tsunoda (Alpha Tauri) ha tingut un accident i ha fet malbé el cotxe, tot i que no ha tingut conseqüenciès físiques per ell. S’ha aturat la qualificació amb una bandera vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)