MotoGP

El debutant Raúl Fernández s’endú la cursa de Moto2 a Portugal i Gardner és el nou líder

El debutant Raúl Fernández (Kalex) ha progressat amb intel·ligència en la cursa de Moto2 venint des del darrera i s’ha endut la seva primera victòria en el mundial, per davant del valencià Arón Canet (Boscoscuro), que signa el seu primer podi, i de l’australià Remy Gardner (Kalex). El Déu Sam Lowes (Kalex) ha caigut en el primer revolt. Líder fins ara del mundial ara superat per Gardner (Kalex) per un estret marge de 4 punts, vencedor de les dues primeres curses amb autoritat i amb tres poles consecutives, l’anglès ha perdut l’equilibri en la frenada per evitar l’impacte amb Gardner i s’ha estimbat. el pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex) ha estat setè, la millor actuació del curs, i el gironí Albert Arenas (Boscoscuro) ha entrat tretzè.

Sense Lowes, la cursa ha esdevingut compacta i amb alternatives, amb un grup nombrós capdavanter entre els quals hi era el català Xavi Vierge (Kalex). L’italià Marco Bezzecchi (Kalex) ha agafat les regnes, seguit de Gardner i amb el valencià Arón Canet (Boscoscuro) tercer. També formaven part del grup capdavanter Raúl Fernández (Kalex) i Joe Roberts (Kalex). Mentre, el gironí Albert Arenas (Boscoscuro), a poc a a poc –metafòricament– i amb bona lletra, ja era vuitè.

Canet, que ha sortit des de la tercera fila de la graella novè, i Roberts han superat Gardner en la desena volta i s’han situat segon i tercer rere Bezzecchi, al qual han xuclat de seguida. Tots dos han arribat al darrer terç de cursa distanciats de la resta en un cos a cos per la victòria al qual s’ha afegit sense fer soroll el madrileny Raúl Fernández (Kalex). Roberts s’ha passat de frenada en la dinovena volta i ha perdut un segon. Fernández ha accelerat i li ha tret mig segon, tot un món, a Canet amb només tres voltes per davant i ja no ha cedit. La lluita per als altres dos llocs del calaix ha regalat una darrera volta farcida d’emoció –Gardner i Roberts s’han tocat–, en què Canet ha aguantat el tipus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)