Fórmula 1

La F1 al Circuit té present i futur

Motor. El 31è gran premi en 30 anys a Catalunya es disputarà el 9 de maig sense públic i amb el vaticini fonamentat de Josep Mateu (RACC): “Estarà molts anys amb nosaltres”

“No podíem perdre aquesta continuïtat. Si surts del calendari no saps quan hi entraràs de nou, ja que hi ha molts territoris que volen acollir un GP, conscients de l’impacte d’un esdeveniment així.” Són les paraules de Ramon Tremosa, el president del Circuit de Barcelona-Catalunya, l’escenari el cap de setmana del 8 i 9 de maig de la quarta cursa de fórmula 1, força més imprevisible que el curs passat. El circuit serà el marc del 31è Gran Premi de F1 en el seu 30è aniversari. El contracte per al 2021 és una pròrroga del que es va extingir el 2020 i hi ha interès per segellar un termini més ampli, com a mínim el trienni que ha signat el Japó. De moment, mantenir-se a la roda ja és un què, tot i que el vaticini del president del RACC, Josep Mateu, és més optimista: “És l’inici d’una nova etapa. La F1 estarà molts anys amb nosaltres. No hi haurà afició, però tindrem la imatge del nostre territori al món. Espero que hi hagi continuïtat.” Ara queda per aclarir si Liberty condonarà el pagament dels drets del GP com ja va fer el 2020 per la impossibilitat de vendre entrades. Tot i que és un secret oficial, el cànon supera els 20 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)