MotoGP

Marc Márquez cau en la tercera sessió d’entrenaments de Jerez

Al sortir de la revisió de la clínica mòbil el cerverí ha dit que estava bé i que només havia sigut un ensurt

Marc Márquez (Honda) ha caigut en la tercera sessió d’entrenaments de MotoGP del GP d’Espanya que s’està disputant en el circuit de Jerez. El cerverí ha anar a terra en la corba 7, ha lliscat sobre el terra i ha anat a topar contra les proteccions. Marc Márquez s’ha aixecat ell sol i ha tornat al seu box, se l’ha vist caminar sense aparents problemes per anar al seu motorhome, i després ha passat per la clínica mòbil del circuit per sotmetre’s a una revisió. Quan ha sortit de la revisió el cerverí ha pilotat ell mateix la seva moto per anar pel paddcok, ha aixecat el polze davant les càmeres i ha dit que estava bé i que només havia sigut l’ensurt. Té una contusió però sortirà en els quarts entrenaments.

El vuit cops campió mundial, va caure en aquests mateix circuit l’any passat i es va fer la lesió que l’ha mantingut apartat de les pistes gairebé un any. Marc Márquez estava fora de la Q2, en la 12a posició i buscava un temps per situar-se entre els deu millors quan ha caigut.

El més ràpid ha sigut el japonès Takaali Nakagami (Honda) amb 1:36.985 i el millor català ha sigut Aleix espargaró (Aprilia) en la cinquena posició a 64 mil·lèsimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)