Fórmula 1

Un miler d’abonats veuran en directe el Gran Premi de F-1 al Circuit de Catalunya

El Gran Premi de Fórmula 1 que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el proper cap de setmana podrà comptar amb 1.000 aficionats el dia de la cursa, el 9 de maig, quan finalitza l’estat d’alarma. Els assistents seran abonats del Circuit, que podran gaudir del Gran Premi des de la tribuna principal.

El Circuit de Barcelona-Catalunya, davant la flexibilització de les mesures vigents per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19, ha elaborat un nou protocol d’accés, que preveu l’assistència d’un màxim de 1.000 persones, d’acord amb les mesures previstes pel PROCICAT per als esdeveniments a l’aire lliure, que es poden desenvolupar amb un aforament del 50% i un màxim de 1.000 persones amb seient preassignat.

Com que aquest col·lectiu supera en escreix el miler de persones, tots aquells que vulguin assistir al Gran Premi hauran d’inscriure’s a un sorteig que es realitzarà davant notari, d’on sortiran escollits a l’atzar els 1.000 abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)