Més motor

El mundial de ral·licròs començarà amb una prova nocturna a Barcelona

El campionat del món FIA de ral·licròs ha confirmat el seu calendari de 2021 amb vuit proves en set seus, amb inici a Barcelona, amb un nou format nocturn, i final a Montalegre, Portugal. La primera prova es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya del 23 al 24 de juliol, amb un format de divendres i dissabte a la nit. Nürburgring (Alemanya) del 31 de juliol a l’1 d’agost acollirà una doble prova en els boscos de les muntanyes d’Eifel.

La competició es traslladarà a Höljes, a Suècia, del 20 al 22 d’agost. Originalment programat per realitzar-se set setmanes abans, l’esdeveniment s’ha retardat amb l’esperança de poder acomodar a un nombre limitat d’aficionats. Dues setmanes després, el campionat viatjarà a Lohéac a França del 3 al 5 de setembre. La següent parada serà a Letònia en Bikernieki, a Riga, del 18 al 19 de setembre, i Spa-Francorchamps (Bèlgica) de l’9 a el 10 d’octubre el seguirà, al llegendari circuit de Les Ardenes. La prova final de la campanya tindrà lloc del 23 al 24 d’octubre a la històrica pista portuguesa de Montalegre, situada a la part alta de les muntanyes de Vila Real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)