MotoGP

La pluja protagonitza els primers lliures del GP de França

Miller és l’únic que pot fer un volta amb pneumàtics secs i fa el millor temps en MotoGP

La pluja ha estat la protagonista dels primers estrenaments lliures del GP de França que s’ha començat a disputar en el circuit de Le Mans. En MotoGP Jack Miller (Ducati) ha sigut l’únic que ha fet una volta amb pneumàtics de sec quan el circuit s’ha eixugat una mica, ja que ha tornat a ploure ràpidament. L’australià ha fet el millor temps amb 1:38.007, i ha superat per gairebé un segon i mig (1.4) al francès Johann Zarco (Ducati) que ha fet el segon temps. Els dos pilots d’Honda Pal Espargaró i Marc Márquez han acabat quart i cinquè a dos segons. Àlex Márquez ha caigut quan ha posat pneumàtics de sec, i Maverick Viñales també ha anat per terra, però amb el pneumàtics intermedis.

En Moto3 els primers entrenaments han sigut molt més complicats, amb més pluja i l’asfalt en més males condicions, i hi han hagut disset caigudes. Els dos catalans de la categoria han anat per terra, Xavier Artigas (Honda) dues vegades i Jeremy Alcoba (Honda), una. El millor temps l’ha fet el britànic John McPhee (Honda) amb 1:53.294, superant per mig segon al líder del mundial el murcià Pedro Acosta (KTM) que ha caigut dues vegades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)