MotoGP

Viñales comença manant en els primers lliures de Mugello

El pilot de Yamaha supera a la Ducati de Zarco per dues dècimes en l’inici del GP d’Itàlia

Maverick Viñales (Yamaha) ha fet el millor registre en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Itàlia en el circuit de Mugello. El rosinc ha fet un temps d’1:46.593 i ha superat a la Ducati del francès Johann Zarco per dues dècimes (0.209). S’espera que en aquest circuit les Ducati mostrin tot el seu potencial de velocitat punta i en aquesta primera sessió el francès ja ha arribat als 356,4 km/h. Àlex Rins (Suzuki) també ha estat al davant i a prop de les Ducati, i ha sigut el tercer més ràpid a tres dècimes i mitja (0.359) de l’empordanès.

Em Moto2 el nord-americà Joe Roberts (Kalex) ha fet el millor temps amb 1:51.746, mentre que Xavi Vierge (Kalex) ha acabat els primers entrenaments en la setena plaça a sis dècimes (0.613). L’italià Andrea Migno (Honda) ha liderat clarament la primera sessió d’entrenaments en Moto3, el millor català ha sigut Jeremy Alcoba en el 22è lloc a més de dos segons i mig (2.713).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)