MotoGP

La velocitat i els rècords protagonistes en els lliures de MotoGP a Mugello

Bagnaia bat el rècord del circuit amb 1:45.456 i Binder igualada la velocitat punta absoluta del mundial amb 362,4 km/h

El circuit de Mugello ha fet honor a que és un dels més ràpids del campionat mundial i en MotoGP els protagonistes han sigut la velocitat i els rècords. L’italià Francesco Bagania (Ducati) ha batut el rècord del circuit amb un gran temps d’1:45.456 i ha sigut el més ràpid dels entrenaments per davant del francès Fabio Quartararo (Yamaha) que s’ha quedat a una dècima i mitja (0.157). La sorpresa l’ha protagonitzat el sud-africà Brad Binder i la seva KTM ja que ha igualat la velocitat punta absoluta del mundial amb 362,4 km/h, que havia fet el francès Johann Zarco (Ducati) a Qatar. Brad Binder ha fet el tercer temps a dues dècimes (0.196) del millor temps.

Àlex Rins (Suzuki) ha acabat amb el sisè registre a tres dècimes (0.298) i Pol Espargaró ha sigut el millor d’Honda amb el novè lloc a quatre dècimes (0.402). Maverick Viñales (Yamah) ha caigut a dos minuts del final per acabar la sessió, ha acabat onzè i haurà de passar per la Q1 per primera vegada en aquest campionat. També estaran en la primera sessió de qualificació Marc Márquez (Honda), 12è, Aleix Espargaró (Aprilia), 13è i Àlex Márquez (Honda), 21è.

En Moto2 el madrileny Raül Fernández (Kalex) també ha batut el rècord de la pista amb 1:50.616 i ha superat per una dècima i mitja al seu company d’equip l’australià Remy Gardner. El pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex) ha fet el novè temps a gairebé un segon (0.948), mentre que el gironí Albert Arenas (Boscoscuro) ha caigut i ha acabat 27è.

Andrea Migno (Honda) ha sigut el més ràpid en la tercera sessió d’entrenaments lliures de Moto3 i amb un temps d’1:56.234 també ha batut el rècord absolut de la pista. Dos pilots més també han superat l’anterior registre i s’han quedat a una dècima de l’italià. El valencià Jaume Masià (KTM) a 0.124, i l’argentí Gabriel Rodrigo (Honda) a 0.155. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha acabat amb el sisè temps a quatre dècimes del primer (0.420), mentre que el pilot de Sant Andreu de la Barca, Xavier Artigas (Honda) ha tingut problemes en la moto en gairebé totes les sessions i ha fet el 26è registre i haurà de passar per la Q1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)