MotoGP

Quartararo vola a Mugello i fa la quarta ‘pole’ consecutiva en MotoGP

El francès bat el rècord del circuit i deixa a Bagnaia a dues dècimes. Aleix Espargaró sortirà des de la quarta posició

Fabio Quartararo ha aconseguit la seva quarta posició preferent consecutiva en MotoGP. El francès i la seva Yamaha han deixat a dues dècimes (0.230) a l’italià Francesco Bagnaia i la seva Ducati en un circuit de Mugello que sempre ha sigut molt ràpid i favorable a la marca italiana. Fabio Quartararo amb el seu temps d’1:45.187 ha batut el rècord absolut del circuit. Aleix Espargaró ha fet una gran qualificació en aquest GP d’Itàlia i després de superar la Q1 ha aconseguit la quarta posició en la graella de sortida a tres dècimes i mitja del millor temps. Àlex Rins ha fet el vuitè temps a vuit dècimes, mentre Marc Márquez (Honda) i el seu company d’equip Pol Espargaró sortiran 11è i 12è.

Maverick Viñales (Yamaha) ha hagut de disputar per primer cop aquesta temporada la Q1, no ha pogut entrar a la Q2 i sortirà des de la 13a posició. Si que han passat Aleix Espargaró i Marc Márquez. El cerverí ha fet el seu temps anant tota l’estona a roda del rosinc, que s’ha enfadat molt per aquesta circumstància. Àlex Márquez (Honda) sortirà 22è i últim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)