MotoGP

Quartararo fa la cinquena posició preferent consecutiva en MotoGP

El francès i la seva Yamaha superen per 37 mil·lèsimes Miller, que venia de la Q1, en el GP de Catalunya

Fabio Quartararo i la seva Yamaha han tornat a demostrar que són els reis de la posició preferent i ha aconseguit la cinquena consecutiva en aquesta temporada. Des de l’any 2014 quan ho va fer Marc Márquez ningú més ho havia aconseguit. El francès ha sigut el més ràpid en la qualificació amb 1:38.853 i ha superat per 37 mil·lèsimes a l’australià Jack Miller (Ducati), que havia disputat la Q1 i ha acabat en la segona posició i lluitant per la pole fins que ha caigut.

Maverick Viñales (Yamaha) ha finalitzar en la sisena posició a tres dècimes (0.304), mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat al seu darrera en la setena plaça (0.365). Pol Espargaró (Honda) sortirà des de la dotzena posició després de caure en els darrers minuts quan buscava el seu millor temps. El granollerí ha disputat i superat la Q1.

Marc Márquez (Honda) en aquesta ocasió no ha pogut superar Q1 per només 11 mil·lèsimes respecte al seu company d’equip Pol Espargaró. El cerverí s’ha posat d’acord amb l’australià Jack Miller (Ducati) per seguir la seva roda i poder fer un bon temps, però el granollerí també s’hi ha apuntat, ha seguit a Marc Márquez i l’ha deixat fora de la Q2. El vuit vegades campió mundial sortirà des de la tretzena posició i el seu germà Àlex (Honda) ocuparà el lloc 20è a la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)