MotoGP

Oliveira sorprèn i porta la KTM a la victòria en MotoGP

El millor català en el GP de Catalunya és Viñales en el sisè lloc, i Marc Márquez, i els germans Espargaró cauen

Miguel Oliveira ha donat la gran sorpresa en MotoGP i ha portat la seva KTM a la victòria en el GP de Catalunya. El portuguès s’ha situat al davant en les primeres voltes i després ha resistit els atacs de Fabio Quartararo (Yamaha), que s’ha posat al davant en una volta, i de Johann Zarco (Ducati) en les darreres voltes. Aquest és el tercer triomf del portuguès en la màxima categoria en la seva carrera. En el segon lloc ha acabat Johann Zarco que ha vingut des de darrera i ha acabat a poc més d’una dècima (0.175).

El líder del mundial, Fabio Quartararo, ha entrat tercer a meta, però l’han sancionat amb tres segons per haver sortit de la pista i l’han situat en el quart lloc. La tercera plaça de podi l’ha ocupat l’australià Jack Miller (Ducati). El millor català ha sigut Maverick Viñales (Yamaha) que ha acabat en la sisena posició, mentre que Àlex Márquez (Honda) ha sigut onzè.

Marc Márquez ha lluitat en les deu primeres posicions en l’inici de la cursa i ha caigut en la setena volta quan anava setè, i no ha acabat per tercera cursa consecutiva. També han caigut els dos germans, Pol i Aleix Espargaró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)