Trial

Bou ocupa el segon lloc en la segona prova en dos dies a Itàlia

Laia Sanz tanca el seu retorn al mundial de trial amb un primer lloc dissabte, i una segona posició

Toni Bou (Montesa) ha finalitzat en la segona posició la segona prova del mundial de trial que s’ha fet en dos dies a Tolmezzo (Itàlia). La victòria ha sigut pel seu company d’equip el japonès Takahisa Fujinami que ha acabat amb 22 punts, després d’una gran segona volta en que només ha penalitzat amb 4 punts. Toni Bou ha finalitzat amb 30, desprès de fer dues voltes amb 15 punts de penalització. El tercer lloc del podi l’ha ocupat Adam Raga (TRRS) amb 36 punts. El pierenc no ha pogut imposar-se com va fer en la primera prova de dissabte.

En la competició femenina Laia Sanz (GasGas) ha ocupat la segona posició per darrera de l’anglesa Emma Bristow (Sheco), a la que si va poder superar dissabte quan va reaparèixer en el mundial de trial amb una victòria. En aquesta segona prova Emma Bristow ha sumat 21 punts, amb una bona segona volta de només 6 punts de penalització. La pilot de Corbera de Llobregat n’ha sumat 31, i l’hi ha passat factura la segona volta de 21 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)