MotoGP

Alcoba es queda a les portes del podi després d’una gran remuntada

Acosta ha sumat al GP d’Alemanya el quart triomf del campionat i referma el lideratge de Moto 3

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha tocat amb els dits el podi en la cursa de Moto 3 del Gran Premi d’Alemanya a Sachsenring però finalment s’ha hagut de conformar amb el quart lloc després d’una espectacular remuntada des de la 20a posició de la graella. Alcoba, de fet, ha entrat tercer rere el líder del mundial, Pedro Acosta (KTM) i el japonès Kaito Toba (KTM), però ha perdut un lloc per sanció per trepitjar la línia verda en plena lluita per la victòria. El tercer lloc ha estat per Dennis Foggia (Honda).

La cursa ha seguit el guió tradicional de les batalles de Moto 3 amb un grup molt compacte, canvis de líder, grans remuntades i incidents constants. Un dels que ha anat per terra ha estat Jaume Masià, el segon del mundial. Acosta, que ha sortit 13è, ha avançat posicions amb gran facilitat i amb cinc voltes ja s’ha situat líder. No ha aconseguit escapar-se i ha lluitat sobretot amb Foggia per controlar la situació fins que en la volta final la perícia del rookie aragonès –que ha sumat el quart triomf del campionat– li ha permès celebrar la victòria tot i que Alcoba també l’ha tingut en el punt de mira fins els darrers revolts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)