Més motor

Segona victòria d’Àlex Palou en l’IndyCar, que recupera el lideratge

El català ha fet una gran cursa, sempre en les primeres posicions, i s’ha situat al davant a dues voltes del final

Àlex Palou ha aconseguit la seva segona victòria en l’IndyCar en el Road America i ha recuperat el lideratge de la categoria. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, de l’equip Chip Ganassi Racing, ha fet una gran cursa i a falta de dues volta s’ha situat en la primera posició i s’hi ha mantingut fins al final. Àlex Palou estava a un punt del lider del campionat, el mexicà Pato O’Ward, i ara suma 349 punts i el supera per 28.

El pilot català ha sortit des de la cinquena posició i en les primeres voltes ja s’ha situat en les places de podi. Després de la primera aturada per canviar pneumàtics ha ocupat el segon lloc per darrera del nord-americà Josef Newgarden i s’hi ha mantingut la resta de la prova. A quatre voltes del final hi ha hagut una bandera groga i en la represa de la cursa a falta de dues voltes Àlex Palou ha superat a Josef Newgarden, que a més ha tingut problemes i ha perdut moltes posicions. La segona posició ha sigut pel nord-americà Colton Herta, mentre que el fins ara líder del campionat, Pato O’Ward, ha acabat novè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)